SINDIKATA E PAVARUR E RTK-SË: REAGIM

Sindikata e Pavarur e RTK-së (SPRTK) reagon ashpër lidhur me fjalorin e përdorur nga zv. drejtori gjeneral i RTK-së, Mentor Shala ndaj deputetes, njëherit kryetarës së Komisionit Parlamentar për Media, Doarsa Kica.

Gjuha e përdorur nga zv. drejtori Shala është e turpshme dhe e pamoralshme, dhe si e tillë ka shkaktuar indinjatë të thellë edhe në mesin e të punësurve të RTK-së.

Ju pëlqen!

Sindikata distancohet nga ky fjalor i gërditshëm dhe primitiv, duke kërkuar që ky person të shkarkohet menjeherë nga të gjitha përgjegjësitë në RTK.

Nuk është hera e parë që ky person, në cilësinë e drejtorit si dhe të zv. drejtorit gjeneral të RTK-së, përdor fjalor fyes e denigrues ndaj përfaqësuesve të institucioneve dhe qytetarëve të vendit tonë.

Me respekt,

Fadil B.Hoxha

Kryetar I SPRTK-së

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.