Si eshte Bulqiza e ketyre 30 vjeteve ? Cfare fshihet pas kesaj pasurie te jashtezakonshme ?
Kodi i heshtjes, perfshirja e shtetareve, korrupsioni, trafiqet, vdekjet e vazhdueshme te minatoreve… Si u hodhen hapat e pare ne 1948, ecuria dhe zhvillimi i saj… Jeta e nje qyteti qe varet plotesisht nga kromi.

Programi “Gjurmë Shqiptare” përfshin një audience të të gjitha moshave. Përfshirja e temave historike, zbulimi i zonave të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë, promovimi i pjesëve të fjetura, shpalosja e kulturës, trashëgimisë, ndërthurur me të sotmen bën që audienca e përthithur të jetë e konsiderueshme dhe gjithëpërfshirëse. Një pjesë e temave historike apo edhe e zonave që trajtohen në Gjurmë Shqiptare nuk njihen ose janë trajtuar përciptazi në historiografinë shqiptare.

Gazetar: Marin Mema

Ju pëlqen!

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.