Në mbledhjen e mbajtur sot, ku edhe është votuar projekt buxheti i vitit 2022, i cili buxhet ka rritje 9% më shumë se ai i vitit 2021, në kuadër të ndarjes buxhetore, Forca e Sigurisë së Kosovës për vitin 2022 do ti ketë 100 milion euro për ti shtuar kapacitetet e saj.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.