Qeni, siç e dimë, është miku më i mirë i njeriut. Por ajo që na lidh me këtë kafshë të bukur nuk është vetëm inteligjenca dhe ndjeshmëria e tij, por edhe disa aspekte të vërtetë të pabesueshme, siç është nuhatja e tyre që arrin të zbulojë sëmundjet që vuajmë dhe ne nuk e dimë ende.MekuliPress.com

Sipas një studimi të ri, në fakt, kafshët tona besnike do të ishin në gjendje të “dallonin” praninë e tumoreve në gjakun e njeriut me një saktësi shumë të lartë prej 97 përqind.

Kjo padyshim falë sensit të tyre të erës që kanë receptorët e nuhatjes 10 mijë herë më të lartë se ato njerëzore.

Studimi, i kryer nga ekspertë të BioScentDx të udhëhequr nga Heather Junqueira, mund të kenë një hapësirë ​​revolucionare: rezultatet e saj, në fakt, mund të çojnë drejt qasjeve të pa-invazive për zbulimin e kancerit të vërtetë. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]