QË TA DINI!

Mjetet financiare që Ministria e Financave po i ndanë për qytetarët në nevojë, punëtorët dhe bizneset vijnë nga paratë e shpëtuara nga:
➡️Mbi 50 milionë nga anulimi i vendimit të Palit për Bechtel Enkan
➡️7 milionët e shpëtuar nga anulimi i shpronësimit të ”tokave të uzurpuara përmes privatizimit” të Fatmir Limajt në Malishevë
➡️Anulimi i kontratave të dyshimta të Dhurata Hoxhës
➡️Shkarkimet e bordeve të PLANit
➡️Heqja e privilegjeve
➡️Lista vazhdon…

Alban Krasniqi

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!