Çaji i gjelbër dhe vetitë e tij të shumta njihen prej shekujsh tashmë. Por një studim i fundit i Universitetit të Ohio vë në dukje se përmirëson shëndetin dhe mund të jetë një armë shumë efikase kundër mbipeshës, shkruan MekuliPress.com

Eksperimentet për momentin janë kryer vetëm tek kaviet e laboratorit dhe ka rezultuar se në rastet kur konsumohej çaji i gjelbër, kishte një përmirësim prej 2% të shëndetit të zorrëve, një prani më të lartë të mikrobeve të mira, ulje të peshës në 20% dhe një rezistencë më të ulët ndaj insulinës.
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Sipas njërit prej autorëve, Richard Bruno, ky studim vërteton se çaji i gjelbër sjell një sërë përfitimesh në organizmin e njeriut.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]