Martin Berishaj, profesori i njohur nga Ljubljana, shkruan:

“Prapashtesa VIĆ në mbiemrat e shqiptarëve nga Mali i Zi, kudo që jetojnë ata, qoftë në vendlindje apo nëpër botë, është shumë e panatyrshme. Ajo, “bartësin vullnetar të saj” e ngarkon me barrën e turpit në rrafshin kombëtar.
Shkarkojeni atë barrë nga ndërgjegjëja juaj sa më parë!”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!