Përveç produkteve në treg, kompania “Albaseed” ofron konsulencë teknike për fermerët në gjithë Shqipërinë.

Po ashtu kjo kompani ka prodhuar edhe plehun kristalin “Made in Albania”, i cili vjen si një formulë e krijuar enkas për të rritur cilësinë e tokave shqiptare.

Sipas përfaqësuesit të kësaj kompanie, me plehun “Made in Albania” kostoja e fermerit del shumë më e ulët dhe rezultati i standardit final del maksimal.

Ju pëlqen!

“Ne kemi ekspertë edhe nga Italia me të cilët konsultohemi në çdo moment. Marrim kampione toke dhe i çojmë në Greqi për tu analizuar dhe bazuar te studimet se çfarë ka mangët toka, ne kemi arritur të krijojmë disa formula. Ne kemi një bazë eksperimentale para se ta çojmë te fermeri produktin”, tha ai.

Risia e kësaj kompanie është se çdo produkt që ofrohet për fermerin testohet së pari në kultivarët e vetë kompanisë dhe fermeri merr në fund një produkt të testuar.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.