Pa bërë spekulime e duke parë rezultatet, në Shqipëri Presidenti Meta, pavarësisht përplasjeve të mëhershme politike me KM Rama, mbështeti masat e Qeverisë.

Kjo ka ndodhur anekënd botës në këtë situatë të emergjencës shëndetësore.

Në Kosovë, Presidenti Thaçi sapo i bëri thirrje Policisë së Kosovës dhe qytetarëve për mosbindje ndaj vendimeve të Qeverisë, që kishte vendosur sot disa kufizime në orarin e qarkullimit për shkak të gjendjes së emergjencës shëndetësore.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!