Sipas mitologjisë greke, njerëzit në fillim ishin bërë me nga katër duar, katër këmbë dhe një kokë me dy fytyra.
I frikësuar nga fuqia e tyre, Zeusi i ndau në dy pjesë, duke i dënuar kështu që ta kalojnë të gjithë jetën në kërkim të njëri-tjetrit.
– Platoni /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]