Kult Plus ka filluar një peticion online kundër ndarjes së çmimit Nobel për letërsi për shkrimtarin kontravers Peter Handke që ishte përkrahës i hapur i kasapit të Ballkanit Sllobodan Milosevic. Deri tani të paktën 6000 shqiptar e kan nënshkruar peticionin. Në vegzën më poshtë e keni peticionim

https://www.change.org/p/akademis%C3%AB-suedeze-t%C3%AB-komitetit-nobel-peticion-p%C3%ABr-t%C3%ABrheqjen-e-%C3%A7mimit-nobel-p%C3%ABr-peter-handke-shkrimtarit-q%C3%AB-p%C3%ABrkrahte-hapur-i?signed=true
/MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike.
Loading...
[wpedon id=16879]