Mund të mësoni shumë për veten tuaj, thjesht duke iu përgjigjur një pyetjeje të thjeshtë:

Në çfarë radhe do t’i bënit veprimet e mëposhtme nëse do të të ndodhnin të gjitha njëkohësisht?

Të qetësoni një foshnje që është duke qarë.
Të largoni rrobat që janë duke u tharë, sepse ka filluar shiu.
Të ndaloni ujin që po rrjedh në kuzhinë.
T’i hapni derën dikujt që po troket.
T’i përgjigjeni telefonatës së dikujt.
E bëtë zgjedhjen tuaj? Ja rezultati:

Ju pëlqen!

Nëse gjëja e parë që bëni është të qetësoni foshnjen që qan, atëherë gjëja më e rëndësishme për ju është familja.
Nëse vraponi për të larguar rrobat nga shiu, atëherë prioritet për ju është dashuria.
Nëse ndaloni ujin që po rrjedh, atëherë i jepni shumë rëndësi parasë.
Nëse shkoni për të hapur derën, atëherë vendosni shoqërinë në vend të parë.
Nëse përgjigjeni në telefon, prioritet për ju është karriera dhe puna.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!