Në 6 vende ku teknologjia 5G është implementuar, përdoruesit e smartfonëve 5G konsumonin mesatarisht 1.7 deri në 2.7 herë më shumë internet sesa përdoruesit e smartfonëve 4G.
Përdoruesit e teknologjisë 5G konsumojnë 2.7 herë më shumë internet sesa ato 4G
Gjenerata më e fundit e teknologjisë celulare 5G jo vetëm që siguron shpejtësi mesatare më të lartë sesa 4G, por gjithashtu rrit kapacitetin.

5G-ja bën të mundur që operatorët të përdorin frekuenca të reja më të larta mbi 3Ghz që më përpara nuk janë përdorur për shërbime celulare.

Një raport i fundi i OpenSignal tregon se çfarë do të thotë rritja e këtij kapaciteti për përdoruesit celularë duke parë sesa GB konsumojnë mbi rrjetet 4G dhe ato 5G.

Ju pëlqen!

Në 6 vende ku teknologjia 5G është implementuar, përdoruesit e smartfonëve 5G konsumonin mesatarisht 1.7 deri në 2.7 herë më shumë internet sesa përdoruesit e smartfonëve 4G.

Përdorimi më i madh ishte në Korenë e Jugut me 38.1 GB të konsumuara mesatarisht mbi rrjetet 5G. Në 6 tregjet e marra së bashku, përdoruesit mesatarisht konsumonin 15 GB internet mbi rrjetet 5G.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.