Gjërat që duhet të jenë në planin e jetës tënde:

1) besimi i thellë në dinjitetin dhe vlerën tënde; që ti je dikush. mos e lejo askënd të të bëjë të ndjehesh sikur nuk je askush.

2) vendosmëria për të arritur përsosmëri në fushat e ndryshme të përpjekjeve tua.

Ju pëlqen!

3) angazhimi për parimet e përjetshme të bukurisë, dashurisë dhe drejtësisë.

— Martin Luther King, Jr.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!