Inforojmë lexuesit se e pavarura “MekuliPress”, pas 17 viteve të angazhimit vullnetar në fushën e medias e të komunikimit publik, ndërpret punën e saj për një kohë të pacaktuar.

Ky vendim, jo i lehtë për redaksinë, vjen si rezultat i mungesës së kohës dhe pamundësisë për të siguruar mjete, sadopak modeste për gazetarët tanë, të cilët, thuaja, asnjëherë nuk u paguan e nuk u shpërblyen për punën e tyre intelektuale, të guximshme, të pavarur e kombëtare në fushën e gazetarisë.

Duam të theksjmë se “MekuliPress” asnjëherë nuk është ndihmuar, e as që ka pranuar, asnjë cent nga asnjë parti politike (qoftë opozitare apo në pushtet). U vetëfinancuam, ndamë bukën dhe morrëm kohën e familjes, për 17 vite rresht, me vetëm një dëshirë e një qëllim: Vazhdimin e rrugës së vështirë, por të domosdoshme, të Rilindasve shqiptarë.

Ju pëlqen!

Kërkojmë e shpresojmë në mirëkuptim nga lexuesit tanë të sinqertë.

Redaksia!

P.s. Duam të faleminderojmë të gjithë ata miqë, mikesha e humanistë, të njohur e të panjohur për ne, që e mbështetën, këto 12 muajt e fundit, të pavarurën nga pushtetet e nga nëntoka, MekuliPress.

Edhe njëherë Redaksia “MekuliPress” ju falënderon nga zemra:
Samka Kastrati donated NOK500.
Engla Golemi donated NOK 500
Pete Bucaj donated NOK834.
Beqir Beqa donated NOK2,145.
Shkumbin Hamiti donated NOK567
Elmane Emiri donated NOK500.
Nol Nuka donated NOK228.
Lindita Celaj donated NOK1,147.
Akil Celaj donated NOK1,127.
Blerim Ks donated NOK500.
Agim Belegu donated NOK500.
Hysen Metaj donated NOK533.
Zejnullah Jakupi donated NOK225.
Naim Budakova donated NOK267.
Korab Halilaj donated NOK225.
Andreas Gaida (Gjerman) donated NOK564.
Hekuran Tasim Pira donated NOK533.
Sami Topi donated NOK225.
Almir Rrapo donated NOK313.
Arben Tahiri donated NOK500.
Roland Xhafaj donated NOK469.
Roland Xhafaj donated NOK469.
Ber Hajdini donated NOK113.
Marianne RF (Norvegjeze) donated NOK200.
Bujar Dika donated NOK225.
Arben Vata donated NOK1,601.
Sa Fe donated NOK200.
Rama Feka donated NOK500.
Arben Tahiri donated NOK250.
Jehona Dautaj donated NOK1,067.

Alban Ademi donated NOK 500

dhe
Në vitin 2017 Driton Imeraj dhuroj 957 Euro.

Vini Re!

Pqs kemi bërë ndonjë lëshim teknik, e nuk është cekur emri i juaj për mbështetjen, ju lutem na shkruani.

MekuliPress është në prag të mbylljes. MBËSHTETE SOT GAZETARINË E PAVARUR DHE ORIGJINALITETIN E MEKULIPRESS. Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NA NDIHMO sot, të paktën edhe me 1 Euro!