Parada shqiptare në New York që mbahet tash e sa vite është organizuar edhe dje në rrugët e New Yorkut.

Këtu mund ta  përcillni këtë manifestim që ka mbledhë shqiptarë nga Amerika por edhe më gjerë.

/www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.