Ballina Kërko

gazmend freitag - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërkim

Gazmend Freitag: “Xhafë, shoku im i rinisë. Ti me mua, sonte e përgjithmonë”

Xhafë, shoku im i rinisë! Ti, me mua sotnte, përjetë, përgjithmonë!Ishte shoku im, Xhaferi. Që në vitet 1986, 87, 88 e 89....

Vajza shqiptare në sytë e artistit të madh

Gazmend Freitag, artist shqiptar i vlerësuar dhe i pranuar nga akademia e arteve në rrafshin ndërkombëtar, pos që na sjellë prodhime të këndshme, provokative,...

Gratë që frymëzojnë kryeveprat botërore

Asie Duka Gratë që frymëzojnë kryeveprat botërore A janë gratë udheheqese dhe frymezuese te dashurise dhe artit! I nderuar artist! Dashuria dhe pasioni juaj për artin ndjek rrjedhen...

Piktori shqiptar hap ekspozitën “Impresionet shqiptare” në Vjenë

Ursula dhe Franz Pfeiffer nga Shoqata „kunst-projekte“ organizuan hapjen e ekspozitës të piktorit Gazmend Freitag me temën „Impresionet Shqiptare“ në ambientet e „Osteria Allora“...

Ja pse serbët e donin të vdekur ushtarakun mbretëror, Adjutantin e Mbretit Zog-I

Leon Molla Sapo mora një postë dhe fillimisht kurë e shikova thashë me vete se më kanë dërguar ndonjë kallup dinamiti, lexova se nga kishte...

“Arti në Shina”, bashkëveprimi i artistit shqiptar me publikun ndërkombëtarë

Piktori Gazmend Freitag ka kënaqësinë të jetë pjesë e jetës publike në qytetin e Linzit dhe kultivon bashkëveprimin me artistët tjerë dhe publikun....

Lajmet e fundit