Kryesindikalistët e urtë të rreshtuar gaditu prapa Hashim Thaçit. Fotolajm nga MekuliPress.com

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.