Koronavirusi është një kërcënim universal. Kjo është deklaruar edhe nga OSBE, e cila në një deklaratë thotë se pasojat negative të krizës do të godasin më shumë më të dobëtit.

Ndaj i kërkon shteteve që të mos ulin vigjilencën.

“Kërcënimi nga COVID-19 është universal, por pasojat negative të krizës do të godasin më shumë më të dobëtit.

Ju pëlqen!

Shtetet nuk duhet ta ulin vigjilencën, përkundrazi duhet të fuqizojnë përpjekjet e tyre kundër trafikimit të personave”.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!