“E bukura dhe e fshehta e kësaj bota del në shesh vetëm përmes dashurisë, përkujdesjes, interesimit dhe dhembshurisë… hapi syt fort dhe shikoje botën duke u bërë pjesë e ngjyrave, detajeve dhe ironisë së saj.”

“Cila është ajo gjëja që ti e dëshiron prej meje? Çfarë mund të bëjë unë për të të bërë të më duash?

– Je vetvetja – tha Ipek.”

“Ekziston mjaftë krenari e involvuar në refuzimin tim për ta besuar zotin.”

“Boshllëku mes dhembshurisë dhe nënshtrimit është regjioni më i errët dhe më i thellë i dashurisë.”

“Lumturia nënkupton të jesh afër personit që e dashuroni, kjo është e gjitha.”

– Orhan Pamuk – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]