Oprah Winfrey, mbretëresha e të gjitha medieve është mbretëresha e vullnetit të mirë gjatë krizës së koronavirusit.

Winfrey zbuloi në Instagram se do i dhurojë një milion dollarë Fondit të Ushqimit të Amerikës, dhe nëntë milionë dollarë do i shpërndahen organizatave të ndryshme të ndihmave në të gjithë vendin.

Të mërkurën, organizata jofitimprurëse “GoFundMe” u krijua, ndër të tjerë, nga Leonardo DiCaprio, Apple dhe Fondacioni Ford, si dhe është përqendruar në luftimin e pasigurisë ushqimore.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!