Opozita në Kosovë nuk po kupton se u hoq nga pushteti për imoralitet politik, jo për padituri teknike.

U hoq pse qytetarët kuptuan që pa vullnet të mirë, qeverisja e mirë është pamundësi, dhe mungesa e vullnetit të mirë (imoraliteti) e bën të pamundur dijen qeverisëse, përfshirë atë teknike. Kuptuan se vullneti i mirë i bën të korrigjueshëm gabimet e dijes teknike që s’është e rreme, ndërsa vullneti i keq i bën të domosdoshëm e të pashmangshëm. Kuptuan se është vullnet i keq politik, pra imoralitet, përdorimi i pushtetit për kënaqësi, pasurim e sundim personal;
Opozita nuk po kupton pra, se imoraliteti politik nuk është më alternativë përballë gabimeve teknikë sepse është vetë burimi i tyre.
Zgjedhësit kuptojnë se vullneti i mirë ka përparësi ndaj çdo “dijeje” të dëshmuar teknike… për me vjedh!/Hysamedin Feraj/

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.