Në Qendrën e Numërimit po vazhdon procesi i numërimit të votave me postë.Deri tani janë numëruar mbi 70% e votave me postë dhe Nisma ka fituar 604 vota .Aktualisht në total ka 4.98% të pamjaftueshme për të kaluar pragun zgjedhor.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!