Nuk mbijetojnë qënjet më të forta dhe as ato më inteligjentet. Mbijetojnë ato që janë më të adaptueshme ndaj ndryshimeve.

Charles Darwin – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike.
Loading...