“Njeriu është e vetmja krijesë që konsumon pa prodhuar. Ai nuk jep qumësht, ai nuk bënë ve, ai është shumë i dobët për ta tërhequr plugun, ai nuk mund të vrapoj mjaftueshëm shpejt për ta kapur lepurin.

Sidoqoftë ai është mbret i të gjitha kafshëve. Ai i vë ato në punë, dhe u jep atyre sasinë minimale të ushqimit vetëm sa për ta parandaluar vdekjen e tyre nga uria, ndërsa pjesën më të madhe e mban për vete.”, citon e pavarura MekuliPress pjesë nga libri “Ferma e kafshëve” të George Orwell.

/MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]