Ja dhe një shpërthim i poetit, e i rilindasit tonë, që për lexuesit e vet MekuliPress e sjellë për të bërë një krahasim, nëse ka ndryshuar hiqgjë, që nga koha e poetit të harruar, Çajupit, në përzgjedhjen e cilësisë për ata njerëz që turren të bëhen Ministra e Deputet në Kuvendet shqiptare, si në Tiranë e poashtu edhe në Prishtinë:

“Në Shqipëi, një turkoman, një grekoman, një sllavoman, një intrigant, një tradhëtar; takon të bëhet pa vonesë regjent, ministër, deputet, prefekt, faqe me nder dhe mbret….”

Andon Zako Çajupi, Vepra të zgjedhura, 1957. Faqe 10-11.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.