Një propozim juridik nga diplomati shqiptar, Shaban Murati

Duke qenë që shqiptarët në shekullin e dytë të pavarësisë së Shqipërisë nuk kanë mësuar ende të duan gjithë kombin dhe nuk po krijojnë dot kohezion kombëtar, ka ardhur koha që fyerjet raciste dhe përçmuese ndaj krahinave të njeri-tjetrit, kudo që të shprehen ato, të përfshihen në Kodin Penal dhe të klasifikohen faj penal.
Ligji do të na bëjë patriotë realë nga patriotë virtualë që jemi, dhe do të na çojë te kombi shqiptar dhe te bashkimi kombëtar.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.