Angela Merkel mbetet një nga personalitet më të fuqishme politike, që arriti të mbajë postin e Kancelares Federale të Gjermanisë që nga viti 2005, ndërsa që 10 prilli 2000, kryetare e Unionit Demokristian të Gjermanisë(CDU).

Angela Merkel ka luajtur rëndësishëm në politiken Europiane prandaj me 31 Dhjetor 2014 u zgjodh personi i vitit nga revista prestigjioze NEW YORK TIMES. Merkel krahas kësaj mbetet një person modest dhe shumë njerëzor.

Aktori Jeton Zogjani e ka publikuar një fotografi të Merkel derisa shihet duke kryer blerjet në një super-market në Gjermani.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.