Fotografia më poshtë bën pjesë thuaja se në të gjitha listat e “Fotografive më të famshme të historisë” të përpiluara nga mediet botërore.

Tregon Agimin, refugjatin 2 vjeçar që bartet përmes telave me gjemba në duart e gjyshërve të tij në një kamp në Shqipëri, mars 1999.

/www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]