Një lajm tjetër për suksesin e komandove të FSK-së.
Realizohet me sukses të plotë Kursi për Vëzhgim dhe Zbulim në Operacione Luftarake.
Ky kurs është realizuar nga specialistët britanik dhe specialistët tanë të shkolluar në Divizionin e Taktikave të Blinduara dhe Vëzhgimit në Warminster.
Falënderim i veçantë për Mbretërinë e Bashkuar për mbështetjen e madhe në të gjitha aspektet.
Forca djema!
Vazhdojmë me sukseset e reja!

StrongerTogether

Shkruan ministri Mehaj 🇽🇰🤝🇬🇧

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.