Historikisht, për një kohë të gjatë, gratë janë parë dhe trajtuar si inferiore ndaj burrave. Pak nga pak, ndërsa luftuan dhe pushtuan hapësirën e tyre, dhe ky realitet po ndryshonte, shumë gra sot janë të pavarura dhe arrijnë sukses dhe lumturi pa patur domosdoshmërisht një partner, dhe megjithëse një marrëdhënie dashurie është e mirë për të gjithë, jo të gjithë njerëzit janë të përgatitur për këtë.

Shumë janë rritur me modele të sjelljes së modës së vjetër dhe ndjehen të frikësuar ose jorespektues kur takojnë një grua që është mbi ta, ose në nivelin e tyre intelektual ose profesional.

Ata e shohin atë si një kërcënim dhe thjesht nuk mund të përballen. Dhe preferojnë të largohen.

Ju pëlqen!

Ndoshta ky fërkim ndodh vetëm për shkak të mungesës së zakonit. Ka nga ata që gradualisht mësojnë të jetojnë me dallime dhe krijojnë një marrëdhënie të shëndetshme. Të tjerët thjesht nuk pranojnë të jenë me dikë që mund të ecë krah për krah me ta, ose edhe para tyre.

Këta janë burrat mediokër.

Ata flasin keq, pretendojnë të duan dhe nuk i respektojnë gratë inteligjente, bëjnë gjithçka që të munden për të treguar se janë në krye, kur ndjehen të pasigurt dhe të kërcënuar nga potenciali i grave.

Për fat të keq, nuk janë pak.

Një grua e përgjegjshme, e pjekur dhe me vetëbesim u bën përshtypje burrave mediokër dhe i bën ata të ndjehen inferiorë.

Ato nuk pranojnë të jenë të kontrolluara, ato duan të krijojnë fatin e tyre, dhe kjo nuk mirëpritet nga partnerët manipulues.

Ato që sillen dhe jetojnë si zonja të jetës së tyre, vlerësohen si jorespektuese dhe të pabesa nga ata që nuk po kërkojnë partnere, por dikë për ta vënë nën krahët e tyre.

Gratë e zgjuara janë frika më e madhe e burrave mediokër, sepse ata e dinë se mund të jenë shumë më të lumtur, më të suksesshëm dhe më të dashur sesa janë, dhe nuk duan ta ndajnë atë energji, duke preferuar më mirë të qëndrojnë ashtu të ndenjur, sesa të pranojnë shoqërinë e dikujt që mund t’i ndihmojë; krenaria dhe frika e tyre e të ndjerit inferiorë i mban nën kontroll.

Burrat mediokër ikin nga gratë inteligjente sepse nuk pranojnë të jenë të mbuluar nga shkëlqimi i tyre natyror dhe nuk duan të falënderojnë askënd, por vetëm veten për arritjet e tyre.

Gratë inteligjente nuk e meritojnë këtë lloj partneri, ato duhet të presin për burra të vërtetë, të pjekur, me ndërgjegje, të cilët i shohin si të barabarta dhe janë të gatshëm të ndërtojnë një jetë me respekt të madh, ku ecin krah për krah, duke mësuar dhe duke u rritur së bashku.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.