Një familje e mbledhur përpara Murit të Berlinit ngre 2 fëmijë të vegjël mbi telat me gjemba, që të mund t’i shohin gjyshërit e tyre në anën tjeter. Këtu ndodhemi në pjesën perëndimore.

Shtator, 1961. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët. Këta nuk e kontrollojnë e as nuk e financojnë gazetarinë tonë kritike. Ndihmoje sot MekuliPress - Mbështete median e pavarur