Dërgimi i mjekëve dhe infermierëve në Itali ishte një politikë e gjestit, e vullnetit të mirë që në fakt duhet përkrahur. Patjetër që z. Rama diti jo vetëm ta realizojë këtë si shprehje të vullnetit të mirë dhe fisnikërisë në këto kohë të vështira për Italinë fqinje, por edhe ta marketojë atë ashtu siç duhet. Me një mesazh në shqip dhe italisht, duke goditur emocionalisht.

Ky akt mund t’i ketë kaluar shumë shqiptarëve nëpër mend, jo vetëm për lidhjet që kemi me Italinë, por edhe për shkak të përvojave tona jetësore me atë vend dhe sistemin shëndetësor atje. Ndaj si i tillë akti ka konsensus të plotë dhe duhet ta themi ka qëlluar në shenjë nga pikëpamja e lojës së imazhit. Një imazh që i vjen në ndihmë edhe Shqipërisë, por edhe kryeminstrit Rama që e ka obsesion atë.

Mjafton të shohim mesazhet që vijnë dhe mënyra si përcillet.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!