A po kërkoni një mënyrë për ta bërë për vete dhe a dobu të dukeni më sexy sesa jeni? Është e vështirë të thuash se çfarë duhet të bësh, por me siguri ka gjëra që më mirë të shmangen.

Një shembull? Të bëni sikur nuk keni interes për të. Nëse ju pëlqen, duhet ta bëni të kuptohet dhe të mos tregoni ndryshe. Ai nuk do të të gjejë më interesante, nëse mendon se nuk mund të të ketë, prandaj mjaft bëre “famme fatale” dhe bëhu vetvetja. Nëse ju pëlqen vërtet, mos hezitoni të bëni lëvizjen e parë.

Ndërprisni menjëherë flirtimin me djemtë e tjerë para tij, ai nuk do të jetë i kënaqur, dhe nëse ai ju dërgon një mesazh, mos prisni ditë të tëra, para se t’i përgjigjeni. Duke vepruar kështu, ju nuk do të tregoni, në kundërshtim me atë që mendoni, se jeni një person shumë i zënë dhe popullor, por vetëm se nuk i keni për zemër ndjenjat që ka ndaj jush.

Ju pëlqen!

Shpesh na duket se është një lëvizje e mirë për t’i bërë të mendojnë se ne po fshehim diçka (por ndoshta, në të vërtetë, nuk kemi asgjë për t’u fshehur). Nëse në fillim është një lojë që mund të duket intriguese, në planin afatgjatë: e paguajnë gjithmonë ndershmëria dhe transparenca.

Edhe duke nëse shfaqemi gjithmonë të sigurta në vete, bëjmë gjithmonë shaka ose e ngacmojm vazhdimisht mund të bëhemi të bezdisshme … por edhe të jemi shumë të heshtura, të izoluara dhe ta shmangim nuk është një qëndrim që bën të dukemi më tërheqëse. Edhe në këtë rast, është më mirë të jeni sa më e natyrshme që të jetë e mundur.

Dhe pastaj, le ta themi: pirja e një cigareje mund të shihej si një qëndrim sexy ndoshta 60 vjet më parë … por ne nuk jemi në një film bardhë e zi: pirja e duhanit është e keqe për shëndetin tuaj, dhe era e tymit nuk i pëlqen askujt. Dhe shmangni edhe ekzagjerimin me alkoolin vetëm për t’u bërë të shpenguara: në fund ju do të jeni dehur, me rrezikun (përveç atyre për shëndetin) që të bëheni qesharake.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Vetëfinancohemi! Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NDIHMONA sot me vetëm 1 Euro!