Poezi nga Diane Loomanse

Nëse do ta rrisja dhe njëherë fëmijën tim

do t’i ndërtoj më parë vetëvlerësimin
e më vonë, shtëpinë.

Me gishta, me shumë do të pikturoja me të
e gishtin, më pak do t’ia drejtoja për gabime,
do t’i zëvendësoja qortimet më përqafime,
do t’i largoja sytë nga ora, për ta parë atë në sy,
do të ngjisja balona me të drejt qiellit,
do të reshtja së qeni serioz,
por, do të luaja shumë seriozisht.

Do të vrapoja pafundësisht nëpër yje
dhe përqafimet do të ishin shtroja jonë,
nëse… edhe njëherë/MekuliPress /

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]