“Sëmundja më e madhe në perëndim nuk është Tuberkulozi ose Lebroza; sëmundja më e madhe është të qenurit i padashur, i padëshiruar dhe pa kujdes. Sëmundjet fizike ne mund ti shërojmë me ilaqe, por i vetmi ilaq për vetmin, dëshpërimin dhe pesimizmin është dashuria.

Ekzistojnë shumë njerëz në botë që janë duke vdekur për një copë bukë, por ekzistojnë edhe më shumë që janë duke vdekur për pak dashuri.

Varfëria në perëndim është një lloj tjetër i varfërisë – jo vetëm që është varfëri e vetmis por është edhe varfëri shpirtëror. Ekziston uria për dashuri ashtu siç ekziston uria për perëndi.”

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

– Nëna Terezë“A Simple Path: Mother Teresa”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...