Nëna ime ishte gruaja më e bukur që ndonjëherë kam parë. I gjithi ky që jam i detyrohem nënës time. Suksesin tim në jetë ia atribuoj edukimit moral, intelektual dhe fizik që e kam marrë nga nëna ime.

George Washington (1731 – 1799) ishte ushtarak dhe politikan amerikan i cili shërbeu si presidenti i parë i Amerikës dhe ishte njëri ndër themeluesit e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ai kishte shërbyer si komandant i përgjithshëm i ushtrisë kontinentale, gjatë luftës revolucionare në Amerikë dhe më vonë e drejtoi kuvendin i cili e hartoi kushtetutën e SHBA-ve.

/www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]