Sot përveç çlirimit të Kosovës dhe Prishtinës, shënohet edhe 16 vjetorit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Kryetarit të LVV-së dhe Kryeministrit e Kosovës, Albin Kurtit, iu drejtua pyetja nësë bashkimi kombëtar vazhdon të jetë në synimet për t’u arrirë.

“Pa dyshim që edhe në programin e LVV ne e kemi bashkimin kombëtar, sepse bashkimi kombëtar është intencë historike që nuk e përzgjedhim ne, por na perzgjedh ajo neve. Ecjen tonë të perbashkët, përzgjidhesh prej saj. Programi është po ai, synimet tona mbeten të njëjta, tani përdorim mënyra, insturmente për afrimin me Shqipërinë dhe shqiptarët kudo ku janë. Ne jemi ne sherbim te shqiptareve kudo.”

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.