Një shqiptarë në diasporë përmes një videoje të lansuar në facebook kritikon rrept klasën politike që qëndron në pushtet. Konkretisht kritika te mëdha ky djalosh i drejton tek Hashim Thaci dhe tek Ramush Haradinaj.

Keni durimi dhe shiqojeni videon. Shpërndajeni, po ashtu!

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët. Këta nuk e kontrollojnë e as nuk e financojnë gazetarinë tonë kritike. Ndihmoje sot MekuliPress - Mbështete median e pavarur