Ne kemi nevojë për libra të cilat na prekin ashtu sikurse fatkeqësia, libra të cilat na dëshpërojnë thellësisht, sikur vdekja e një njeriu që e kemi dashur më shumë se veten, sikur dëbimi në një pyll larg prej të gjithëve, sikur vetëvrasja. Libri duhet të jetë sëpatë, për detin e ngrirë brenda nesh.

– Franz Kafka (3 qershor, 1883 – 3 korrik, 1924), “Ditarët e Franz Kafkës” – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]