Për shkak të pandemisë COVID-19, për hyrjen në Gjermani ka rregulla të posaçme.

Sipas këtyre rregullave, kur hyni në Gjermani me avion ose kur keni qëndruar në 10 ditët e fundit para hyrjes në Republikën Federale të Gjermanisë duhet t’u nënshtroheni rregullave, varësisht se në cilën zonë të rrezikut është shteti prej nga hyni në Gjermani.

Të gjithat rregullat mund t’i lenxoni duke klikuar KËTU.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.