Një cicërimë në Twitter përmes mendimit.

Nuk është titulli i një filmi të ri fantastiko-shkencor, por ajo që ndodhi në të vërtetë në Australi.

Esperimenti u arrit nga një burrë i paralizuar nga ALS (skleroza anësore amiotrofike) i cili arriti të postonte një fjali në rrjetin e famshëm social duke përdorur një lidhje tru-kompjuter.

Ju pëlqen!

Kjo është hera e parë në botë që një mesazh postohet në mediat sociale vetëm me fuqinë e mendimit dhe teknologjisë, dhe është një demonstrim i mëtejshëm sesi gjurmimi i syve mund ta bëjë pak më shumë jetën është e thjeshtë për shumë njerëz me aftësi të kufizuara të rënda që nuk mund të komunikojnë në asnjë mënyrë tjetër.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.