Muret serbe midis Shqipërisë dhe Kosovës

Edhe në kohën e mbretërisë jugosllave, edhe në kohën e federatës komuniste jugosllave, edhe në kohën e sotme të demokracisë, Serbia gjithmonë ia ka arritur të ndërtojë mure midis Shqipërisë dhe Kosovës, me dorën e udhëheqësve shqiptarë.

Në sherrnajat e përsëritura rurale midis udhëheqësve të Shqipërisë dhe udhëheqësve të Kosovës, përveç papjekurisë shtetërore dhe mungesës së integritetit personal civil dhe kulturor, duhet të kërkoni gjithmonë fijet e implikimit të Serbisë.

Ju pëlqen!

Muret serbe midis Shqipërisë dhe Kosovës pengojnë bashkimin e shqiptarëve në një shtet dhe rolin qendror të faktorit shqiptar në Ballkan.Shaban Murati/

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.