New York Times së fundi ka shkruar një artikull për restaurantet dhe hotelet e Shqipërisë, duke iu rekomanduar lexuesve se ku mund të ushqehen dhe të bëjnë gjumë, nëse veç vendosen në Tiranë.

Hotel Plaza, është vendi ku rekomandohet se turistët mund të kalojnë natën, kurse sa i përket restauranteve, ata kanë spikatë “Mullixhiu”, duke e vendosur të parin në këtë listë.

New York Times shkruan se te “Mullixhiu” mund të provojnë ushqim tradicional dhe shumë të veçantë në lloj, shije dhe aromë. Gjithçka e gatuar në këtë restaurant është e stinës, dhe New York Times përmend jufkat që serviren me kërpudha, sallatën e argjinareve dhe shumë të tjera.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]