”Mizorët të mos kalojnë pran varrëve të të mirëve dhe tradhëtarët te mos kalojnë pranë varrëve të dëshmorëve sepse dheu i tyre nuk duron të qënmën e tyre mbi faqen e tokës.”

Sami Frashëri

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!