Ministri i Jashtëm i Ukrainës ka ftuar opinionin dhe shtetet nderkombetare që ta ndihmojnë Ukrainën sa më parë, shkruan MekuliPress.

“Bota duhet të veprojë menjëherë. E ardhmja e Evropës dhe e botës është në rrezik”, shkruan Ministri i Jashtëm në Twitter.

Ministri liston edhe obligimet që duhet bërë:

  1. Sanksione shkatërruese ndaj Rusisë duhet të ndodhin TANI, duke përfshirë SWIFT
    2. Izoloni plotësisht Rusinë me të gjitha mjetet, në të gjitha formatet
    3. Armët, pajisjet për Ukrainën
    4. Ndihma financiare
    5. Ndihma humanitare
Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.