Ministri Hajrullah Çeku i përkushtuar për ti ruajtur vlerat kulturore të vendit, restuarimi i tyre dhe angazhimi për t’i forcuar ato, tregon një hap të madh në aspektin e mbrojtjes së objekteve kulturore, shkruan e pavarura MekuliPress.com

Nga Qeveritë e më parshme këto objekte ose janë parë si të mundshme për tu rrëzuar, e në vendin e tyre të ngrihen objekte shumë katëshe, ose edhe më keq, nuk janë parë fare nga institucionet e shtetit.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.