Duke parë pakënaqësinë dhe zhgënjimin kelektiv të mërgimtarëve, MekuliPress, fton mërgimtarët që të nënshkruajnë peticionin kundër pikës IV të KQZ. Sipas vendimit jodemokratik të KQZ-së, ne mendojmë dhe dëshmojmë se telefonata vështirëson dhe përjashton mërgimtarët nga e drejta demokratike për të votuar. Vota e lirë dhe e pandikuar është e drejtë e garantuar edhe me Kushtetutën e Kosovës, shkruan MekuliPress.com

Telefonata nuk do të duhej të përdoret si municion kundër votës demokratike, shkruan MekuliPress. Njëkohësisht redaksia fton mërgimtarët që sa më masovikisht të nënshkruajnë peticionin drejtuar KQZ-së dhe kryetarës së komisionit të zgjedhjeve, znj. Valdete Daka që sa më parë të mënjanohet pika IV antikushtetuese.

Nënshkruaje këtu peticionin.

Ju pëlqen!

 

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.