Kryeministri i pakorruptuar i Kosovës, Albin Kurti, pas takimit me ambasadorët e QUNIT-it ka deklaruar shkurt para mediave se pas pak do të dërgohet komunikatë për media lidhur me atë që është vendosur në takimin me ndërkombëtarët. E pavarura MekuliPress mëson se Kryeministri Kurti nuk ka pranuar asesi referendumin serb në Kosovë. Ai poashtu ka informuar popullin se nesër do të thërras seancë urgjente të kuvendit të Kosovës.

“Pas këtij takimi të tri insitucionet do të dalin me komunikatë për shtyp, e pas kësaj do t`u përgjigjemi të gjitha pyetjeve. Unë nga këtu do të shkoj në qeveri që ta përgatis thirrjen e një senace të jashtëzakonshme për nëse në ora 14:00”, tha Kryeministri i pathyer Kurti.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.