Janar
Ambiciozë dhe seriozë

Pëlqejnë të japin mësime dhe të mësojnë
Punëtorë

Të ndjeshëm dhe me mendime të thella
Të heshtur përveçse kur janë të tensionuar
Të rezervuar
Shumë të sjellshëm
Romantikë, edhe pse nuk e vërtetojnë lehtë
I duan fëmijët
Kanë qëndrime të mëdha shoqërore
Xhelozohen lehtë
Të saktë, të matur dhe të organizuar
Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
Njohës të mirë

Ju pëlqen!

Shkurt
Kanë mendime abstrakte

Të zgjuar

Temperament të ndryshueshëm

Të ndrojtur dhe të përulur

Të ndershëm dhe besnikë

E duan lirinë

Rebelohen kur detyrohen

Shumë të ndjeshëm dhe lëndohen lehtë

Zemërohen shumë lehtë

U pëlqen të bëjnë miq, por ata rrallë e provojnë atë

Kokëfortë

Ambiciozë

Kanë qëllime dhe ëndrra shumë të qarta

Njohës të mirë

E duan argëtimin dhe kohën e lirë

Romantikë brenda, por jo nga jashtë

Supersticiozë

Mars
Personalitet interesant

Të dashur
Të turpshëm dhe të rezervuar

Të sinqertë, bujarë dhe të këndshëm

Dashamirës të paqes dhe qetësisë

Të ndjeshëm ndaj të tjerëve

Pëlqen t’u shërbejë njerëzve

Zemërohen dhe irritohen lehtë

Njerëz ku mund të mbështeteni

Të bukur

Vëzhgues të mirë

Pëlqejnë të ëndërrojnë dhe imagjinojnë gjëra

Pëlqejnë të udhëtojnë

Pëlqejnë rregullimin e shtëpive dhe ambienteve

Ata kanë një talent për muzikë.

Prill
Aktivë dhe dinamikë

Marrin vendime dhe më pas u vjen keq

Të fortë mendërisht

Pëlqejnë të marrin vëmendje

Miqësorë

Pëlqejnë të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre

Kurajozë

Aventurierë nga natyra

Të ëmbël dhe bujarë

Të dashur

Kanë një kujtesë të mirë

U pëlqen të motivojnë të tjerët

Pëlqejnë shakatë

Tërheqës

Delikatë

Romantikë

Krenarë

Guximtarë

Maj
Kokëfortë

Nuk dorëzohen derisa të marrin atë që dëshirojnë

Njohës të mirë

Acarohen lehtë

Kurrë nuk kalojnë pa u vënë re

Kanë ndjenja shumë të thella

Fizikisht tërheqës dhe me personalitet shumë të veçantë

Janë ëndërrimtarë

Intuitivë

Imagjinues të mirë

U pëlqen letërsia dhe artet

Pëlqejnë të udhëtojnë

I irritojnë ata të qëndrojnë në shtëpi

Punëtorë

Bujarë

Qershor
Mendojnë afatgjatë

Manipulohen lehtë

Të bukur dhe delikatë në të folur

Kanë shumë ide

Të ndjeshëm
Dyshojnë shumë dhe kanë tendencë t’i shtyjnë gjërat

Gjithmonë duan më të mirën

Pengues
Qesharakë dhe me një sens të mirë humori
Pëlqejnë shakatë
Bashkëbisedues të mirë
Miqësorë
Dinë të bëhen miq
Të prirur për t’u ftohur
Mërziten lehtë
U japin shumë rëndësi gjërave që nuk i kanë
Lëndohen lehtë
Kanë nevojë për një kohë të gjatë për t’u rikuperuar pasi të lëndohen
Romantikë deri në palcë

Korrik
Janë njerëz të bukur
Të vështirë për t’u kuptuar
Të ndershëm dhe miqësorë
Mund të bisedoni lehtë me ta
Të paparashikueshëm
Kapriçozë, ndryshojnë shpesh temperamentin
Të zgjuar dhe të shpejtë
Nuk janë hakmarrës
Falin por nuk harrojnë kurrë
Irritohen nga gjërat që nuk i shohin të dobishme
Pëlqejnë të udhëheqin të tjerët
Të ndjeshëm
Të dashur, kanë një nevojë të madhe për përzemërsi dhe dashuri
Përpiqen gjithmonë t’i trajtojnë të gjithë si të barabartë
Simpatikë
Njohës të mirë
Gjykojnë njerëzit për atë që shohin
Punëtorë
Nuk kërkojnë miq, preferojnë që të tjerët t’i kërkojnë ata
Nuk janë agresivë nëse nuk provokohen
Lëndohen lehtë dhe u duhet shumë kohë për të marrë veten

Gusht
Ii duan shakatë
Tërheqës
Delikatë
Romantikë
Krenarë
Guximtarë
Kanë cilësi udhëheqëse
Dinë të ngushëllojnë të tjerët
Mund të jenë: ose shumë bujarë, ose shumë egoistë
Pëlqejnë të lavdërohen
Shpirt të jashtëzakonshëm
Irritohen lehtë kur provokohen
Xhelozë
Vëzhgues të mirë
Të saktë
Mendojnë shpejt
Të pavarur
Pëlqejnë të komandojnë
Pëlqejnë të ëndërrojnë
Virtuozë në arte dhe muzikë
Të ndjeshëm dhe tolerantë
Të besueshëm
Të llastuar
Pëlqejnë të kenë miq të rinj
Kanë frikë nga dashuria

Shtator
Të saktë, të matur dhe të organizuar
Pëlqejnë t’u tregojnë të tjerëve gabimet e tyre
Pëlqejnë të kritikojnë
Të heshtur, por bisedues të mirë
Të moderuar
Bukuroshë dhe miqësorë
Njerëz të denjë për besim
Besnikë dhe të sinqertë
E bëjnë mirë punën e tyre
Dinë të mbajnë sekretet
Të ndjeshëm, bujarë
Kanë kujtesë të mirë
U pëlqen të hulumtojnë në fusha të reja
Njohës të mirë
Qesharakë
Të rezervuar
E duan sportin, kohën e lirë dhe udhëtimet
Nuk i tregojnë lehtësisht emocionet e tyre
Kanë tendencë të mbajnë atë që ndiejnë
Kërkojnë shumë kohë për të vendosur, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partner

Tetor
Pëlqejnë të flasin
Duan ata që i duan
Tërheqës
Të bukur brenda dhe jashtë
Simpatikë
Miqtë e tyre janë shumë të rëndësishëm
U pëlqen të bëjnë miq të rinj
Lëndohen lehtësisht, por shërohen lehtë
Nuk jetojnë sipas asaj që thonë, kujdesen për mendimin e tyre dhe asgjë tjetër
Shumë intuitivë
U pëlqen udhëtimi, artet dhe letërsia
Delikatë në të folur
Të llastuar
Rrallë i tregojnë emocionet e tyre
Shumë xhelozë
Të drejtë
Bujarë
E humbin lehtësisht besimin te dikush
Kur duan, e duan me të vërtetë

Nëntor
Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
Njohës të mirë
Mund të bëhen mjekë të mirë
Kanë personalitet dinamik
Të rezervuar
Gjithmonë mendojnë për diçka
Bindës
Kurajozë dhe bujarë
Kokëfortë
Nuk dorëzohen kurrë
Janë ndër ata që mendojnë se nëse diçka duhet të bëhet, duhet të ketë një mënyrë për ta bërë atë
Irritohen lehtë, pavarësisht nëse janë provokuar apo jo
U pëlqen vetmia
Romantikë
Nuk mendojnë si të tjerët
Nuk i vlerësojnë lëvdatat
Të paqëndrueshëm në marrëdhënie
U pëlqen të qëndrojnë në shtëpi
Punëtorë
Të besueshëm
Të sinqertë dhe dinë të ruajnë sekretet
Nuk i kontrollojnë emocionet e tyre
Të paparashikueshëm

Dhjetor
Bujarë
Patriotikë
Aktivë në lojëra
Të padurueshëm
Ambiciozë
Manipulues, madje edhe tradhtarë
Supozues
Qesharakë
Pëlqejnë të rrethohen nga njerëz
U pëlqen që ata të lavdërohen dhe t’u kushtohet vëmendje
U pëlqen të ndjehen të dashur
Nuk janë egoistë
U pëlqejnë shakatë
Ndjenjë të mirë humori
Nuk mund të qëndrojnë me një partner
Dashurues të mirë

MekuliPress është në prag të mbylljes. MBËSHTETE SOT GAZETARINË E PAVARUR DHE ORIGJINALITETIN E MEKULIPRESS. Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NA NDIHMO sot, të paktën edhe me 1 Euro!